Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αζάρ: «Η Τσέλσι μπορεί να κατακτήσει και τα τέσσερα τρόπαια»

Αζάρ: «Η Τσέλσι μπορεί να κατακτήσει και τα τέσσερα τρόπαια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2014 16:27
«Διψασμένος» για τίτλους είναι ο Έντεν Αζάρ, ο οποίος δήλωσε πως η Τσέλσι είναι ικανή να κερδίσει και τα τέσσερα τρόπαια που διεκδικεί τη φετινή σεζόν.

Την πεποίθηση του πως η Τσέλσι έχει τη δυναμική να κερδίσει και τα τέσσερα τρόπαια που διεκδικεί τη φετινή σεζόν εξέφρασε ο Έντεν Αζάρ, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των Φάμπρεγκας και Ντιέγκο Κόστα:

«Οι νέοι παίκτες έχουν προσαρμοστεί καλά. Απολαμβάνω να παίζω με τους καλύτερους στην ομάδα. Ο Ντιέγκο Κόστα μπορεί να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι και ο Σεσκ είναι από τους καλύτερους μέσους του κόσμου. Έχουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα και θέλουμε περισσότερα από την περυσινή σεζόν. Πέρυσι παίξαμε καλά, αλλά δεν κερδίσαμε κανένα τρόπαιο, επομένως θέλουμε περισσότερα», δήλωσε ο Αζάρ και πρόσθεσε:

«Μπορούμε να κερδίσουμε τέσσερα τρόπαια και ελπίζω ότι μπορούμε να βρισκόμαστε στη διεκδίκηση της Πρέμιερ Λιγκ και του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και των δύο Κυπέλλων (σ.σ Κύπελλο και Λιγκ Καπ Αγγλίας) καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον φετινό του ρόλο στην ομάδα: «Την περσινή σεζόν σκόραρα αρκετά γκολ και ίσως φέτος μπορέσω να δώσω περισσότερες ασίστ επειδή ο Ντιέγκο Κόστα είναι ένας από τους καλύτερους και μπορεί να σκοράρει. Είναι δουλειά μου να πετυχαίνω τέρματα όπως και να μοιράζω ασίστ. Μπορώ πλέον να συγκεντρωθώ στις ασίστ. Είμαι έτοιμος να παίξω καλύτερα τη φετινή σεζόν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.