Εξελίξεις στον Ηρακλή: Η ΕΕΑ επικυρώνει τη μεταβίβαση των μετοχών στον Μονεμβασιώτη
Σε μία εξέλιξη που σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τον Ηρακλή, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης καθίσταται μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, επιβεβαιώνοντας έτσι τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει κατά την έλευσή του στην ομάδα πριν από ενάμιση χρόνο.Την ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη μεταβίβαση των μετοχών αποκάλυψε ο Ηλίας Αρκούδης, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), δηλώνοντας πως επίκειται η επικύρωση της όλης μεταβίβασης από την Επιτροπή.
Ο κ. Μονεμβασιώτης, που ξεκίνησε ως χορηγός των «κυανόλευκων», είχε θέσει δύο βασικούς στόχους, την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος και την πλήρη οικονομική αναδιοργάνωση του συλλόγου μέσα σε λίγα χρόνια, με στόχο την απαλλαγή από τα χρέη και τις παλαιές υποχρεώσεις.
Σχετικά με τη διαδικασία της ΕΕΑ, ο Ηλίας Αρκούδης διευκρίνισε: «Θα εξετάσουμε δύο περιπτώσεις (σ.σ. οφειλές Λουκίνα) η πρώτη και η δεύτερη μεταβίβαση αφορά την ΠΑΕ Ηρακλής στον κ. Μονεμβασιώτη. Εμείς εξετάζουμε τον αγοραστή και αν έχει όλα τα στοιχεία που προβλέπει ο νόμος. Είναι άλλο πράγμα η μεταβίβαση των μετοχών και άλλo οι οφειλές της ομάδας σε κάποιο παίκτη».
Πλέον, με τις μετοχές στα χέρια του Μονεμβασιώτη και την επικείμενη επικύρωση, ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση του φιλόδοξου πλάνου για την επιστροφή του «Γηραιού» στη μεγάλη κατηγορία.