Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Με το δεξί Μίλαν και Πίπο

Σέριε Α: Με το δεξί Μίλαν και Πίπο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/8/2014 20:59
Με νίκη συνδυάστηκε το επίσημο ντεμπούτο του Φίλιπο Ιντζάγκι στον πάγκο της Μίλαν, καθώς οι «ροσονέρι» κέρδισαν με 3-1 την Λάτσιο στο «Σαν Σίρο» και ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στη Σέριε Α. Χόντα (7’), Μουντάρι (56’) και Μενέζ (64’ πεν.) τα γκολ των γηπεδούχων, μείωσαν με αυτογκόλ του Άλεξ στο 67’ οι «λατσιάλι», έπιασε πέναλτι του Καντρέβα στις καθυστερήσεις ο Λόπεθ!

Νικηφόρο ξεκίνημα για Μίλαν και Ιντζάγκι, με τους «ροσονέρι» να νικάνε με 3-1 την Λάτσιο στο «Σαν Σίρο» και να παίρνουν τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική της Σέριε Α.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό με γκολ του Χόντα, ενώ στην επανάληψη, Μουντάρι (56’) και Μενέζ (64’ πεν.) έδωσαν προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα τους.

Η Λάτσιο κατάφερε να μειώσει στο 67’ με αυτογκόλ του Άλεξ και στα υπόλοιπα λεπτά έψαξε το δεύτερο γκολ για να επιστρέψει στο ματς, έχοντας μεγάλη ευκαιρία στο 86’, με τον Λόπεθ να λέει «όχι» στους φιλοξενούμενους, ενώ ο γκολκίπερ της Μίλαν απόκρουσε πέναλτι του Καντρέβα στις καθυστερήσεις κρατώντας το 3-1 μέχρι το φινάλε.

Στο άλλο παιχνίδι, η Βερόνα των Μόρα, Ταχτσίδη (βασικοί) και Χριστοδουλόπουλου (μπήκε αλλαγή στο 63’) ήρθε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Αταλάντα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.