Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με τεσσάρα η ΑΕΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» με τεσσάρα η ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2014 22:09
Την πρόκριση στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ουσιαστικά από σήμερα η ΑΕΚ η οποία κέρδισε με 4-0 τον Φωκικό στο ΟΑΚΑ και έκλεισε από τώρα θέση για την επόμενη φάση. Κολοβέτσιος (24’), Πλατέλλας (57’), Μπαρμπόσα (68’), Ανάκογλου (71’) τα γκολ.

Με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ κέρδισε με 4-0 τον Φωκικό και «καθάρισε» την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας!

Στο πρώτο ημίχρονο η «Ένωση» κατάφερε να πάρει προβάδισμα με γκολ του Κολοβέτσιου (24’), ωστόσο ο Φωκίκος είχε και αυτός στιγμές για ένα τέρμα, με τον Ανέστη να λέει «όχι» σε ωραίο πλασέ του Γκάτσεσα στο 20’, ενώ ο ίδιος αστόχησε για λίγο στο 30’, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση.

Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι πάτησαν… γκάζι και πέτυχαν ακόμα τρία τέρματα, με τον Πλατέλλα να πετυχαίνει όμορφο γκολ στο 57’, ενώ στο 68’ ο Μπαρμπόσα «έγραψε» το 3-0 και άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της ΑΕΚ σε επίσημο παιχνίδι.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ανάκογλου στο 71’ ο οποίος με εντυπωσιακή ενέργεια και εκτέλεση έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο Ηρακλής κέρδισε με 1-0 τη Λαμία και πήρε προβάδισμα πρόκρισης, ενώ ισόπαλοι έληξαν οι αγώνες Καλλιθέα – Απόλλων Σμύρνης (1-1), Αιγινιακός – Αγροτικός Αστέρας (0-0) και Αχαρναικός – Φωστήρας (0-0)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.