Παναθηναϊκός: Σοκ με Γιουρτσεβέν, στα «πιτς» για τρεις εβδομάδες
Ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού έχει να διαχειριστεί ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.Ο Τούρκος τεχνικός θα στερηθεί στο επόμενο διάστημα τις υπηρεσίες του Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις που δεν έφεραν καλά μαντάτα, καθώς έδειξαν ότι ο σέντερ του «τριφυλλιού» έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό.
Ο τραυματισμός αυτός θα τον αφήσει για περίπου τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, όπερ σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα πορευτούν στα προσεχή παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη χωρίς καθαρόαιμο σέντερ, καθώς στα «πιτς» βρίσκονται ταυτόχρονα και οι Ματίας Λεσόρ και Ρισόν Χολμς.
Όσον αφορά τον Λεσόρ, ο Γάλλος αναμένεται να επανέλθει στα μέσα Νοεμβρίου, ενώ ο Αμερικανός προς τα τέλη του ίδιου μήνα.