Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λέτο: «Τα καλύτερα 45 λεπτά στη Σούπερ Λιγκ»

Λέτο: «Τα καλύτερα 45 λεπτά στη Σούπερ Λιγκ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/11/2025 22:29
Ο Σεμπάστιαν Λέτο χαρακτήρισε ως το καλύτερο φετινό ημίχρονο το πρώτο του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο τεχνικός της Κηφισιάς είπε αρχικά: «Τα καλύτερα 45 λεπτά στη Σούπερ Λιγκ γι' αυτή τη σεζόν. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα εξαιρετικά από τη μία πλευρά στην άλλη, κάναμε αυτά που θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο, αξίζουν στους παίκτες μου συγχαρητήρια».

Κληθείς να σχολιάσει το κοουτσάρισμα στο δεύτερο ημίχρονο, παραδέχθηκε: «Έχουμε την ποιότητα να κυκλοφορούμε την μπάλα. Μπορώ να πω ότι έχω κάνει ένα λάθος σήμερα. Έκανα την ομάδα πιο αμυντική στο δεύτερο ημίχρονο και έτσι χάσαμε μέτρα στο γήπεδο και παίξαμε πιο αμυντικά».

Υπενθυμίζεται ότι σκοράροντας δύο φορές σε διάστημα πέντε λεπτών, η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο πήρε σπουδαία νίκη στο «Άγγελος Ράμφος» του Περιστερίου με 2-1, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Παύλος Παντελίδης (52') και Τζέρεμι Αντόνισε (57'), χάρισαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους, αφού το γκολ του Τσαντίλα στο 81' δεν ήταν αρκετό.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η 7η Κηφισιά έφτασε τους 12 βαθμούς (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες), ενώ ο 9ος Ατρόμητος παρέμεινε στους 9 (δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.