Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα ο ΑΠΟΕΛ, «διπλά» για Πόρτο και Ζενίτ (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα ο ΑΠΟΕΛ, «διπλά» για Πόρτο και Ζενίτ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2014 23:42
Με γκολ του Βινίσιους στο 54’, ο ΑΠΟΕΛ ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Άαλμποργκ στη Δανία (οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16’ με τον Τόμσεν) και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει του επαναληπτικού στην Κύπρο. «Διπλά» για Πόρτο, Ζενίτ, προβάδισμα και για Σέλτικ, ΜΠΑΤΕ.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Άαλμποργκ στην Δανία και πήρε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Κύπρο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16ο λεπτό με τέρμα του Τόμσεν, ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Δώνη απάντησε στο 54’, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με πλασέ του Βινίσιους.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν δεύτερο γκολ, με τον Πάρντο να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Τόμσεν στο 74’, ενώ στο 77’ ο Βινίσιους δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από μπαλιά του Σέρτζιο.

«Διπλά» για Πόρτο και Ζενίτ, προβάδισμα η Σέλτικ


Τσάμπιονς Λιγκ: Προβάδισμα ο ΑΠΟΕΛ, «διπλά» για Πόρτο και Ζενίτ (videos)
Μεγάλο βήμα για την πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε η Πόρτο, η οποία κέρδισε με 1-0 την Λιλ στη Γαλλία, σκορ που καλείται να υπερασπιστεί πλέον στη ρεβάνς του «Ντραγκάο».

«Χρυσός» σκόρερ για τους «δράκους» ήταν ο Ερέρα ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 61ο λεπτό, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του.

Νίκη με το ίδιο σκορ πήρε και η Ζενίτ, η οποία κέρδισε με 1-0 τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο και πήρε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στη Ρωσία.

Το γκολ της νίκης για την ομάδα του Αντρέ Βίλας Μπόας πέτυχε ο Σατόβ (16’) με τους Ρώσους να είχαν ευκαιρίες και δοκάρι για δεύτερο τέρμα.

Προβάδισμα και για τη Σέλτικ η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Μάριμπορ (14' Μπόχαρ - 6' ΜακΓκρέγκορ), ενώ με το ίδιο σκορ έληξε και ο αγώνας της Σλόβαν Μπρατισλάβα με τη ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ στην Σλοβακία (80' Βίτεκ - 44' Γιαμπλόνσκι), σκορ που ευνοεί την ομάδα της Λευκορωσίας.

Τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ:


Τρίτη

Σάλτσμπουργκ – Μάλμε 2-1

Στεάουα Βουκουρεστίου – Λουντογκόρετς 1-0

Μπεσίκτας – Άρσεναλ 0-0

Κοπεγχάγη – Λεβερκούζεν 2-3

Νάπολι – Μπιλμπάο 1-1

Τετάρτη

Άαλμποργκ - ΑΠΟΕΛ 1-1

Λιλ - Πόρτο 0-1

Σταντάρ Λιέγης - Ζενίτ 0-1

Μάριμπορ - Σέλτικ 1-1

Σλόβαν Μπρατισλάβα - ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ 1-1

Τα γκολ:











Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.