Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Πήρε προβάδισμα στο 88’ η Ατλέτικο (video)

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Πήρε προβάδισμα στο 88’ η Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/8/2014 01:58
Το πρώτο γκολ του Χάμες Ροντρίγκες με τη φανέλα της Ρεάλ (81’) δεν ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη στη «βασίλισσα» κόντρα στην Ατλέτικο, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» με τέρμα του Ραούλ Γκαρθία (88’) πήραν την ισοπαλία (1-1) στο «Μπερναμπέου» και παράλληλα προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Βιθέντε Καλντερόν» (22/8). Φώναξαν για πέναλτι στο φινάλε οι γηπεδούχοι.

Στην πρώτη τους μονομαχία μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ και Ατλέτικο αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Μπερναμπέου» στον πρώτο από τους δύο τελικούς του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 81’ με το πρώτο γκολ του Χάμες Ροντρίγκες με τη νέα του ομάδα, ωστόσο η Ατλέτικο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’ σε 1-1, με τον Ραούλ Γκαρθία να σκοράρει ανενόχλητος από κοντά μετά από μεγάλο κενό στην καρδιά της άμυνας της Ρεάλ.

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Πήρε προβάδισμα στο 88’ η Ατλέτικο (video)
Μέτριο παιχνίδι από άποψη θεάματος, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου με εξαίρεση δύο σουτ των Μάντζουκιτς (14’) και Σαούλ (15’) από πλευράς Ατλέτικο και μια κεφαλιά του Ρονάλντο στο 41’ για τη Ρεάλ, δεν σημειώθηκαν άλλες ευκαιρίες.

Στην επανάληψη η Ρεάλ πίεσε για να πετύχει ένα γκολ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 69’, με τον Μογιά να αποκρούει την εκτέλεση φάουλ του Μπέιλ και στη συνέχεια ο Κρόος δεν κατάφερε να ευστοχήσει από κοντά!

Στο 77’ ο Μπενζεμά απείλησε με κεφαλιά την εστία των φιλοξενούμενων και τελικώς στο 81’ ο Χάμες με πλασέ (η μπάλα χτύπησε στον Ανσάλντι) έδωσε το προβάδισμα στη «βασίλισσα».

Ωστόσο στο 88’ ο Ραούλ Γκαρθία «πάγωσε» το «Μπερναμπέου» καθώς εκμεταλλεύτηκε το κενό στην άμυνα της Ρεάλ και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-0, δίνοντας προβάδισμα για τον τίτλο στην Ατλέτικο ενόψει της ρεβάνς στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Δύο λεπτά μετά το γκολ, η Ρεάλ διαμαρτυρήθηκε δίκαια για πέναλτι σε χέρι του Σουάρεθ, ενώ να σημειωθεί πως ο Ρονάλντο αποχώρησε με ενοχλήσεις στο ημίχρονο.

Ρεάλ: Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Αλόνσο, Κρόος, Μόντριτς (78’ Μόντριτς), Μπέιλ, Ρονάλντο (46’ Χάμες), Μπενζεμά.

Ατλέτικο: Μογιά, Μιράντα, Γκοντίν, Σικέιρα (63’ Ανσάλντι), Χουανφράν, Γκάμπι, Σουάρεθ, Κόκε, Σαούλ (57’ Γκριεζμάν), Ραούλ Γκαρθία, Μάντζουκιτς (78’ Χιμένεθ).




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.