«Ο Ρομαϊρόνε είναι υποψήφιος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό»
Τον Τζιανκάρλο Ρομαϊρόνε φέρνει στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος.Πιο συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει πως ο 55χρονος Ιταλός είναι υποψήφιος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στο «τριφύλλι», δίχως ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.
Όσον αφορά το προφίλ του Ρομαϊρόνε, ο Ιταλός έχει εργαστεί σε διάφορα κλαμπ της γειτονικής χώρας όπως η Σπέτσια, η Βερόνα και η Μπάρι, ενώ τελευταία δούλεψε ως σκάουτερ στη Λάτσιο.
Πάντως, ο Ντι Μάρτζιο υπογραμμίζει ότι στη λίστα των «πράσινων» υπάρχουν ταυτόχρονα κι άλλα ονόματα υποψηφίων, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να εξετάζει τις επιλογές της προτού λάβει οριστικές αποφάσεις.
Panathinaikos | Anche Giancarlo Romairone in lizza per il ruolo di direttore sportivo https://t.co/Y7na9rRLtV
— Gianluca Di Marzio (@DiMarzio) October 28, 2025