Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2017 ο Γλύκος

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2017 ο Γλύκος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2014 20:31
Τη φανέλα του ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα φοράει ο Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ανήκει ο Παναγιώτης Γλύκος, καθώς ο Έλληνας γκολκίπερ υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Πλέον στην ομάδα αναζητούν ακόμα έναν γκολκίπερ για τον αντικαταστάτη του Σαρλ Ιτάνζ, με τον Μιχάλη Σηφάκη Σηφάκη να φέρεται πως βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Αναστασιάδη..

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Παναγιώτης Γλύκος ανανέωσε σήμερα το συμβόλαιό του με την ομάδα ως τις 30/6/2017.

Ο Παναγιώτης Γλύκος γεννήθηκε στη Σκόπελο στις 10 Οκτωβρίου 1986 και μετά από τη σύντομή καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου πήρε φανέλα βασικού στα 20 του χρόνια, υπέγραψε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2007, γεγονός που τον κατατάσσει ανάμεσα στους παλαιότερους ποδοσφαιριστές των “ασπρόμαυρων” αποδυτηρίων.

Μετά από τις καλές του σεζόν με τον Δικέφαλο, χρίστηκε και διεθνής με την Εθνική Ανδρών, με την οποία μετρά 3 συμμετοχές, μια εκ των οποίων στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.