Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος η Εθνική Γαλλίας για Αμπιντάλ

Τέλος η Εθνική Γαλλίας για Αμπιντάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/8/2014 14:23
Μόνο με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται πλέον ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος γνωστοποίησε ότι αποχωρεί από την εθνική Γαλλίας. «Ο αποκλεισμός μου από την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για μένα», δήλωσε ο Γάλλος άσος.

Μία μέρα μετά τον Φρανκ Ριμπερί και ο Ερίκ Αμπιντάλ γνωστοποίησε την απόφαση του να αποχωρήσει από την Εθνική Γαλλίας σε ηλικία 34 ετών.

Ο Γάλλος αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά με το εθνόσημο στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ με την Ουκρανία για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, δήλωσε απογοητευμένος που αποκλείστηκε από την αποστολή των «τρικολόρ» για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τονίζοντας πως ήθελε να αποχωρήσει συμμετέχοντας σε μία μεγάλη διοργάνωση:

«Ήρθε η ώρα να κλείσω την πόρτα. Ο αποκλεισμός μου από την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για μένα, γιατί ήθελα να αποχωρήσω συμμετέχοντας σε μια μεγάλη διοργάνωση. Ήθελα να πω αντίο στην εθνική ομάδα αγωνιζόμενος, όπως συνέβαινε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε», δήλωσε ο Αμπιντάλ.

Ο 34χρονος αμυντικός αποχωρεί μετά από 67 συμμετοχές, έχοντας δώσει το παρών σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2006, 2010) αλλά και στο Γιούρο του 2008

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.