Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανανέωσε με Ρόμα ο Τοροσίδης

Ανανέωσε με Ρόμα ο Τοροσίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/8/2014 14:20
Τη φανέλα της Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2017 θα φοράει ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι». «Θέλουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Έλληνας άσος.

Κάτοικος Ρώμης θα παραμείνει ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο με τη Ρόμα, με τον ίδιο να δηλώνει: «Το μέλλον μου είναι στη Ρόμα. Υπέγραψα για τρία χρόνια και θέλω να μείνω γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλους στόχους».

Ο ίδιος δήλωσε πως η Ρόμα θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα αλλά και μια καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Έχουμε δυνατή ομάδα με παίκτες τοπ επιπέδου. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, αλλά δεν είναι εύκολο. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουμε να περάσουμε τη φάση των ομίλων και μετά θα δούμε. Η νέα χρονιά θα είναι δύσκολη και ο πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Τοροσίδης και συνέχισε:

«Υπάρχουν αρκετές δυνατές ομάδες στην Σέριε Α όπως η Γιουβέντους, η Νάπολι και η Φιορεντίνα. Ρωτάτε αν έχουμε κλείσει τη ψαλίδα από τη Γιουβέντους. Δεν θέλω όμως να μιλάω για άλλες ομάδες. Η δική μας ομάδα είναι δυνατή και ανταγωνιστική».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.