Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: Το σήκωσε με... υπογραφή Ρονάλντο η Ρεάλ (video)

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: Το σήκωσε με... υπογραφή Ρονάλντο η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2014 23:40
Την υπογραφή του στον πρώτο τίτλο της Ρεάλ για τη νέα σεζόν έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με δύο προσωπικά γκολ (30’, 49’) επέτρεψε στη «βασίλισσα» να κερδίσει με 2-0 τη Σεβίλλη και να κατακτήσει το δεύτερο Σούπερ Καπ της ιστορίας της. Επίσημο τεμπούτο για Χάμες και Κρόος.

Το πρώτο από τα έξι τρόπαια που διεκδικεί τη φετινή σεζόν κατέκτησε η Ρεάλ, η οποία κέρδισε άνετα με 2-0 τη Σεβίλλη στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ και κέρδισε το δεύτερο τρόπαιο στην ιστορία της στο θεσμό.

Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ: Το σήκωσε με... υπογραφή Ρονάλντο η Ρεάλ (video)
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη «βασίλισσα» ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή στο 30ο λεπτό μετά από σέντρα του Μπέιλ, ενώ ο ίδιος με δυνατό σουτ στο 49’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα, ωστόσο δεν κατάφεραν να κερδίσουν για τρίτη φορά τον Μπέτο, ο οποίος είπε «όχι» με εντυπωσιακή απόκρουση σε δυνατό σουτ του Χάμες στο 67’, με τον Κολομβιανό να κάνει ντεμπούτο μαζί με τον Κρόος.

Από την πλευρά της, η Σεβίλλη είχε καλή στιγμή με σουτ του Βιτόλο στο 34’ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο μετά το δεύτερο γκολ δεν κατάφερε να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία, πιέζοντας μόνο στα τελευταία λεπτά για να πετύχει το γκολ της τιμής.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο (84’ Μαρσέλο), Κρόος, Μόντριτς (86’ Ιγιαραμέντι), Χάμες (71’ Ίσκο), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Σεβίλλη: Μπέτο, Κόκε (84’ Φιγκέιρας), Φάτζιο, Παρέχα, Ναβάρο, Κριχόβιακ, Καρίτσο, Βιδάλ (66’ Άσπας), Σουάρεθ (78’ Ρέγες), Βιτόλο, Μπάκα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.