Πέθανε σε τροχαίο με τρακτέρ ο γιός του Στούαρτ Πιρς!
Ο γιος του πρώην διεθνούς Άγγλου ποδοσφαιριστή Στιούαρτ Πιρς, πέθανε σε τροχαίο με τρακτέρ.Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Στιούαρτ Πιρς καθώς ο γιος του παλαίμαχου διεθνούς ποδοσφαίρου, Χάρλεϊ, πέθανε σε τροχαίο με τρακτέρ στο Γκλόστερσαϊρ την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο 21χρονος διηύθυνε τη δική του γεωργική εταιρεία, ονόματι «Harley Pearce Agricultural Services».
Ο πατέρας του, Στιούαρτ Πιρς, έπαιξε περισσότερους από 400 αγώνες για τη Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελώντας θρύλο της ομάδας. Έπαιξε επίσης για τις Κόβεντρι, Νιούκαστλ, Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Σίτι. Ο «Psycho» όπως είναι το προσωνύμιο του, κατέγραψε 78 διεθνείς συμμετοχές και αργότερα προπόνησε τη Φόρεστ, τη Μάντσεστερ Σίτι και την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012. Είχε επίσης μια θητεία ως υπηρεσιακός προπονητής της Αγγλίας.
Η οικογένεια του Χάρλεϊ εξέδωσε ένα αφιέρωμα στη μνήμη του λέγοντας: «Η οικογένειά μας είναι πραγματικά σοκαρισμένη και συντετριμμένη από την απώλεια του αγαπημένου μας γιου και αφοσιωμένου αδελφού, Χάρλεϊ».
Η οικογένεια του Χάρλεϊ τον περιέγραψε ως «ένα χρυσό αγόρι με ένα μεταδοτικό χαμόγελο. Μια ψυχή που άφησε ένα αξέχαστο αποτύπωμα σε όλους όσους τον γνώριζαν. Αυτή η συγκλονιστική τραγωδία θα αφήσει ένα τεράστιο κενό στις καρδιές όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν. Με μια ήσυχη, διακριτική δύναμη και βαθιά καλοσύνη, είμαστε τόσο περήφανοι για τον νεαρό άνδρα που είχε γίνει, επιδεικνύοντας μια υπέροχη εργασιακή ηθική και επιχειρηματικό πνεύμα στον αγροτικό κλάδο. Θα είναι πάντα το λαμπερό μας αστέρι. Αναπαύσου εν ειρήνη, όμορφος γιος και αδερφός μας. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ».