Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός

Τσάμπιονς Λιγκ: Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2014 22:55
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να προκριθεί στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο και θα παίξει πλέον στα πλει-οφ ου Γιουρόπα Λιγκ. Προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Αρσλάναγκιτς (16’) οι «πράσινοι», γύρισαν το σκορ με τους Μπομπό (36’) και Μποκού (41’) οι Βέλγοι, δύο δοκάρια για την ισοφάριση είχε η ομάδα του Αναστασίου!

Την πρόκριση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 2-1 από τη Σταντάρ Λιέγης στη Λεωφόρο και δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πήρε προβάδισμα στο 16ο λεπτό με αυτογκόλ του Αρσλάναγκιτς έπειτα από σέντρα του Μπεργκ, ωστόσο η Σταντάρ Λιέγης έφερε… τούμπα το ματς μέσα σε πέντε λεπτά χάρη στα γκολ των Μπομπό (36’) και Μποκού (41’).

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» πίεσαν και είχαν δύο δοκάρια με τους Ντίνα (69’) και Σίλντενφελντ (72’) για να φέρουν στα ίσα το σκορ, ενώ στο 78’ ο Καβασίμα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Ατζαγκούν.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Μέντες (56’ Κλωναρίδης, 64’ λ.τ Ντίνας), Πράνιτς, Ατζαγκούν, Ζέκα, Πέτριτς (56’ Καρέλης), Μπέργκ

Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Σταμ, Αρσλάναγκιτς, Τεϊσέιρα, Βαν Ντάμε, Καρσελά (53’ Γουάτ), Μπιά (19’ Μποκού), Σιμάν, Ντε Καμάργκο, Μπομπό, Λουμάντζα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.