Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Επιστροφή όλων των διεθνών στην πρωινή προπόνηση

Παναθηναϊκός: Επιστροφή όλων των διεθνών στην πρωινή προπόνηση

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/10/2025 16:05
Με την παρουσία όλων των διαθέσιμων παικτών, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε προπόνηση ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη (19/10, 19:30).

Εν μέσω της... διοικητικής αναταραχής στο πράσινο στρατόπεδο, το «τριφύλλι», είχε την προπόνησή του, την ώρα όπου η ομάδα ετοιμάζεται να εκκινήσει ξανά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την Πέμπτη (16/10), είχε πρωινή προπόνηση στο Κορωπί. Μια προπόνηση η οποία είδε όλους τους διεθνείς να επιστρέφουν στις επάλξεις.

Ο Χρήστος Κόντης, δυο μέρες μετά τους παίκτες της Ελλάδας (Μπακασέτας, Σιώπης) και τον Κάρολ Σφιντέρσκι, στις επάλξεις είδε ξανά οι Άνταμ Τσέριν, Αλμπάν Λαφόν, Σβέριρ Ίνγκασον και Αντριάνο Μπρέγκου. Όλοι τους ολοκλήρωσαν με τις εθνικές ομάδες τους. Πρόγραμμα ακολούθησαν κανονικά λοιπόν.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Φακούντο Πελίστρι και Ρενάτο Σάντσες όπως συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες, ενώ θεραπεία ακολούθησε ξανά ο Σίριλ Ντέσερς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.