H ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε σε συνάντηση τον Ερασιτέχνη για τη Νέα Τούμπα
Την Παρασκευή (17/10) το απόγευμα οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ερασιτέχνη αναμένεται να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι.
Σε συνάντηση με κεντρικό θέμα συζήτησης τη Νέα Τούμπα κάλεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον Ερασιτέχνη όπως γνωστοποίησε η πρώτη με σχετική της επιστολή.
Η συνάντηση αυτή, ορίστηκε από την ΠΑΕ για την Παρασκευή (17/10) το απόγευμα, στις 17:00. Εντός αυτής αναμένεται να παραδοθεί το μνημόνιο συνεργασίας των δύο πλευρών, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας.
Η επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«Στις 21 Ιουλίου σας παραδώσαμε το προτεινόμενο μνημόνιο συνεργασίας για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, το οποίο περιλαμβάνει : πλήρες χρονοδιάγραμμα, διαδικασία της καταβολής εγγυήσεων, έτσι ώστε να είναι απόλυτα εγγυημένη η αποπεράτωση του νέου γηπέδου, ρήτρες αποζημίωσης κ.α. Μέχρι και σήμερα δεν έχουμε πάρει καμία επίσημη απάντηση γι΄ αυτό το μνημόνιο.
Την 1η Σεπτεμβρίου ανακοινώσατε τη σύσταση τεχνοκρατικής επιτροπής, με εξειδικευμένα μέλη αποκλειστικά της δικής σας επιλογής, με σκοπό «τη σύνταξη μνημονίου» για τη Νέα Τούμπα.
Στις 22 Σεπτεμβρίου η επιτροπή που εσείς ορίσατε, σας παρέδωσε, όπως ανακοινώσατε, το μνημόνιο συνεργασίας που ετοίμασε, χωρίς βεβαίως από τότε να το έχετε γνωστοποιήσει.
Στις 25 Σεπτεμβρίου, σε συνάντηση που είχαμε στα γραφεία της ΠΑΕ, με εκπροσώπους σας, δεσμευτήκατε ότι ως τις 3 Οκτωβρίου θα μας παραδώσετε το μνημόνιο για τη Νέα Τούμπα.
Φτάσαμε στις 16 Οκτωβρίου και ακόμη δεν μας έχετε παραδώσει το μνημόνιο συνεργασίας.
Σας καλούμε σε συνάντηση την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα, για να μας παραδώσετε το εν λόγω μνημόνιο συνεργασίας, ώστε να ξεκινήσουμε άμεσα τις διαδικασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου μας»