Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Ακαντέμικα ο Λίνο

Επέστρεψε στην Ακαντέμικα ο Λίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/7/2014 22:48
Παίκτης της Ακαντέμικα είναι και επίσημα ο Άλβες Λίνο ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο με την πορτογαλική ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2006-07.

Επέστρεψε στην Ακαντέμικα ο Άλβες Λίνο, καθώς ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ υπέγραψε συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την πορτογαλική ομάδα.

Ο 37χρονος Βραζιλιάνος άσος ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Ακαντέμικα τη σεζόν 2006-07, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της:

«Είμαι εδώ για να βοηθήσω την Ακαντέμικα. Αυτό που θέλουν όλοι είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Υπάρχουν πολλές διαφορές που παρατηρώ σε σχέση με τη σεζόν 2006-2007, όταν αγωνίστηκα εδώ και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί προς το καλύτερο. Θα πρέπει τώρα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο.

Όλοι με δέχτηκαν με πολύ ωραίο τρόπο και με βοήθησαν αμέσως εδώ. Δουλεύουμε σκληρά, η προετοιμασία της σεζόν πηγαίνει καλά και αυτό θα αποδώσει καρπούς στο μέλλον. Έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας και αυτό είναι σημαντικό
» δήλωσε ο Λίνο.

Παράλληλα, η Ακαντέμικα ανακοίνωσε και την απόκτηση του 22χρονου Περουβιανού επιθετικού, Κάρλος Ολασκουάγα από τη Ουνιβερσιτάριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.