Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κανονιέρης» ο Τσέιμπερς

«Κανονιέρης» ο Τσέιμπερς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2014 18:59
Την απόκτηση του 19χρονου Κάλουμ Τσέιμπερς ανακοίνωσε η Άρσεναλ, η οποία κατέβαλε το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του από τη Σαουθάμπτον.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κάλουμ Τσέιμπερς στην Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να ανακοινώνουν την απόκτηση του 19χρονου δεξιού μπακ-χαφ, ο οποίος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο.

Ο Άγγλος άσος είχε 24 συμμετοχές με τη Σαουθάμπτον την φετινή σεζόν, ενώ οι «Άγιοι» υπολογίζεται ότι έβαλαν στα ταμεία τους το ποσό των 20 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην Άρσεναλ. Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες και να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους ανθρώπους της Σαουθάμπτον για τα όσα μου προσέφεραν και που βοήθησαν στην υλοποίηση της μεταγραφής μου», είπε ο Άγγλος άσος.

Από την πλευρά του ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχτηκε πως η μεταγραφή του Τσέιμπερς αποτελεί ρίσκο:

«Δεν έχει παίξει σε πολλά παιχνίδια, αλλά οι Άγγλοι παίκτες είναι πολύ ακριβοί στο μεταγραφικό παζάρι και στο τέλος της ημέρας εγώ ήμουν έτοιμος να πάρω το ρίσκο γιατί είναι ένας παίκτης για το μέλλον», τόνισε ο Αλσατός τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σαουθάμπτον έχει παραχωρήσει ήδη τους Λάμπερτ, Λαλάνα, Λόβρεν (Λίβερπουλ) και Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), ενώ κοντά στην έξοδο βρίσκονται επίσης οι Μόργκαν Σνάιντερλιν και Τζέι Ροντρίγκες, κάτι που έχει αναστατώσει αρκετούς φίλους της ομάδας οι οποίοι βλέπουν όλα τα μεγάλα τους αστέρια να αποχωρούν από τον σύλλογο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.