Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Του έλειψε μόνο το γκολ (video)

Του έλειψε μόνο το γκολ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2014 03:25
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τη Λίβερπουλ (5΄Στέρλινγκ), ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν ευκαιρίες και δοκάρι για να φτάσουν στην ισοφάριση!

Λίγες ημέρες μετά την νίκη με 3-0 κόντρα στη Μίλαν, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τη Λίβερπουλ στο δεύτερο φιλικό του στην Αμερική, ωστόσο έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι πολύ καλά στοιχεία, καθώς μετά το γρήγορο γκολ του Στέρλινγκ (5’) δεν απειλήθηκε σε πολλές περιπτώσεις από τους «κόκκινους» και στην επανάληψη έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Η Λίβερπουλ ξεκίνησε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα, καθώς μετά από αδράνεια της άμυνας, ο Στέρλινγκ δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να δώσει προβάδισμα στους «κόκκινους».

Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους, χωρίς ωστόσο να απειλεί σημαντικά τη Λίβερπουλ, έχοντας ένα άστοχο σουτ του Γκαζαριάν (11’) και άλλο ένα του Ντοσεβί (15’) που κόντραρε στους αμυντικούς.

Του έλειψε μόνο το γκολ (video)
Το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό στο πρώτο μέρους, με τη Λίβερπουλ να είχε καλή στιγμή στο 37’με ωραία ενέργεια του Μάρκοβιτς ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει. Η απάντηση του Ολυμπιακού ήρθε στο 38’ με ένα σουτ του Διαμαντάκου που δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά, πήραν από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο και στο 50’ είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, με τον Γκαζαριάν να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Τζόουνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχιζαν να πιέζουν έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και στο 51’ είχαν νέα καλή ευκαιρία με σουτ του Ντοσεβί. Στο 59’ η ελληνική ομάδα απείλησε με μακρινό σουτ του Αβραάμ, ενώ στη συνέχεια οι αρκετές αλλαγές των δύο ομάδων έκοψαν το ρυθμό του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο, απειλήθηκε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος από το σουτ του Κουτίνιο στο 77' που πέρασε λίγο άουτ, ενώ τρία λεπτά μετά έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Μπουχαλάκης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τζόουνς, ωστόσο ο Έλληνας άσος δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.

Τελικώς το 1-0 υπέρ της Λίβερπουλ έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς ο Τζόουνς απόκρουσε και το καλό σουτ του Σάμαρη στο 90+4', ενώ η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε στην κόντρα να πετύχει ένα δεύτερο γκολ.

Λίβερπουλ: Τζόουνς, Τζόνσον (63’ Κέλι), Σκρτελ, Τουρέ (63’ Κόατες), Χοσέ Ενρίκε (46’ Άλεν), Τζέραρντ (63’ Λούκας), Χέντερσον, Τσαν (46’ Ρόμπινσον), Στέρλινγκ (74’ Ίμπε), Μάρκοβιτς (46’ Κουτίνιο), Στάριτζ (74’ Λάμπερτ)

Ολυμπιακός: Μέγιερι, Σαλίνο (46' Ελαμπντελαουί), Παπαδόπουλος (63' Μανωλάς), Σιόβας (72' Αυλωνίτης), Αμπιντάλ (46 Μαζουακού), Εντινγκά (63' Κασάμι), Μανιάτης (46 Σάμαρης), Ντοσεβί (72' Μπουχαλάκης), Σαβιόλα (46' Τσόρι), Γκαζαριάν (63' Κολοβός), Διαμαντάκος (71' Παπάζογλου)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.