Ηλιόπουλος: «Όποιος σκάβει λάκκους πολύ σύντομα θα πέσει ο ίδιος μέσα»
Σε δήλωση με αφορμή την κλήση του από τη ΔΕΑΒ για το σπάσιμο ενός τζαμιού σε μπουθ του γηπέδου του Περιστερίου στο πλαίσιο του αγώνα Κηφισιά – ΑΕΚ προχώρησε ο Μάριος Ηλιόπουλος.Το αφεντικό της Ένωσης τόνισε ότι «αυτά που συμβαίνουν εντός κι εκτός γραμμών είναι για γέλια και για κλάματα», υπογραμμίζοντας ότι δεν φοβάται τίποτα.
Η δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου στην εφημερίδα «Δικέφαλος»:
«“Ευτυχώς” που μετά από τόσα χρόνια τραγικών φαινομένων Βίας στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, στο Περιστέρι έγινα ο λόγος και κατάφερα απ’ ό,τι φαίνεται, έστω και προσωρινά, για λίγες μέρες, να αλλάξει ο ορισμός “φαινόμενο βίας”. Αυτό είναι αξιοσημείωτο!
Αυτά που συμβαίνουν εντός κι εκτός γραμμών είναι για γέλια και για κλάματα. “Όποιος” σκάβει λάκκους πολύ σύντομα θα πέσει ο ίδιος μέσα.
Δεν σας φοβάμαι... Θα αυτορυθμιστείτε...
Και ας ήθελε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...».