Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισοπαλία για ΠΑΟΚ στο τελευταίο φιλικό

Ισοπαλία για ΠΑΟΚ στο τελευταίο φιλικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/7/2014 20:27
Στο τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε ισόπαλος 1-1 κόντρα στην Καμπούρ, με τον Αθανασιάδη να ανοίγει το σκορ στο 14’ και τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν στο 40’ χάρη σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Μέλεγκ.

Σταθερός στην άμυνα αλλά άστοχος στην επίθεση ήταν ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους απέναντι στη Καμπούρ (1-1).

Ο «δικέφαλος του Βορρά» δημιούργησε ευκαιρίες, κατάφερε να σκοράρει με τον Αθανασιάδη (14’), είχε φάσεις για ένα δεύτερο τέρμα, ωστόσο δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης κόντρα στη ροή του παιχνιδιού από λανθασμένη εκτίμηση του γκολκίπερ του, Μελίσσα.

Η ομάδα του Αναστασιάδη πίεζε από τα πρώτα λεπτά και τελικώς κατάφερε να σκοράρει στο 14’, με τον Μάρτενς να βρίσκει με σέντρα τον Αθανασιάδη και αυτός δεν αστόχησε με κεφαλιά για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει και έχασε καλή ευκαιρία με σουτ του Γκολάσα στο 32’ αλλά και με τον Βίτορ στο 29' και στο 36', με την πρώτη προσπάθεια να σταματάει στους αμυντικούς και τη δεύτερη στο δοκάρι.

Ωστόσο στο 40’ ο «δικέφαλος του Βορρά» δέχτηκε την ισοφάριση από το… πουθενά, με τον Μέλεγκ να «γράφει» το 1-1 με ψηλοκρεμαστό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Μελίσσα ο οποίος δεν είχε σωστή τοποθέτηση.

Στην επανάληψη, ο Αναστασιάδης χρησιμοποίησε άλλη ενδεκάδα και ο ΠΑΟΚ είχε καλές στιγμές με τους Μακ, Περέιρα και Πόζογλου όμως το γκολ δεν ήρθε, με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το φινάλε, καθώς η Καμπούρ, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Χέμεν στο 53’ που απόκρουσε ο Γιακουμής, δεν απείλησε σημαντικά.

ΠΑΟΚ α' ημίχρονο: Ιτάνζ (32' Μελίσσας), Βίτορ, Κατσικάς, Κίτσιου, Ρατς, Σαββίδης, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μάρτενς, Κουλούρης, Αθανασιάδης

ΠΑΟΚ β΄ημίχρονο: Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κιόσε,Σπυρόπουλος,Πολύζος Παναγιωτούδης, Κάτσε, Πόζογλου, Περέιρα, Μακ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.