ΑΕΚ: Αμφίβολος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Μουκουντί
Ο Αρόλντ Μουκουντί δεν αναμένεται να προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος ενώ το ίδιο ισχύει για τους Ζίνι και Περέιρα.Η ΑΕΚ απολαμβάνει τη μοναξιά στην κορυφή του πρωταθλήματος σε αυτή τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες αλλά ο Μάρκο Νίκολιτς πονοκεφαλιάζει με τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει.
Συγκεκριμένα, ο Αρόλντ Μουκουντί υπέστη ένα τράβηγμα στο ματς με την Κηφισιά και εκτός απροόπτου δεν θα προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή. Η πορεία της θεραπείας του θα ξεκαθαρίσει πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στη δράση.
Την ίδια ώρα, στα πιτς παραμένουν οι Ζίνι και Ρομπέρτο Περέιρα. Ο Ανγκολέζος φορ δεν θα είναι σε θέση να επιστρέψει αμέσως μετά τη διακοπή καθώς υπέστη βαρύ μυϊκό τραυματισμό. Από την άλλη, ο Αργεντινός χαφ θα επιστρέψει προς το τέλος του Οκτωβρίου.