Παναθηναϊκός: Απέφυγε τα χειρότερα ο Ρενάτο Σάντσες
Ευχάριστα ήταν τα νέα των εξετάσεων για τον Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινοβραδινό (5/10) ματς του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.Ο Πορτογάλος χαφ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τους Περιστεριώτες, προκαλώντας έντονη ανησυχία στις τάξεις του «τριφυλλιού».
Παρ’ όλα αυτά, ο συναγερμός έληξε το βράδυ της Δευτέρας (6/10), καθώς η διάγνωση έδειξε ένα απλό τράβηγμα στον δικέφαλο και όχι κάποια βαριά θλάση, γεγονός που θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για περίπου 10 ημέρες.
Όπερ σημαίνει ότι ο Ρενάτο Σάντσες πιθανότατα θα είναι μάχιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στις 19 Οκτωβρίου τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».