Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα ερυθρόλευκα ο Φορτούνης (video)

Στα ερυθρόλευκα ο Φορτούνης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2014 20:33
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο (σύμφωνα με τις πληροφορίες πενταετές) και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. «Έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα», δήλωσε ο παίκτης.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό, με τον 21χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο (σύμφωνα με τις πληροφορίες πενταετές) και αναμένεται να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για τα φιλικά των «ερυθρόλευκων» με Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Φορτούνης, ο οποίος από το 2003 μέχρι το 2008 ήταν μέλος των ακαδημιών του Ολυμπιακού, αγωνίζονταν από το 2011 στην Καιζερσλάουτεν και τη φετινή σεζόν δεν υπολογίζονταν στα βασικά πλάνα της ομάδας, μετρώντας 18 συμμετοχές (μόλις 5 ως βασικός) στη β’ κατηγορία της Γερμανίας. Συνολικά σημείωσε 77 συμμετοχές (εκ των οποίων οι 28 στη Μπουντεσλίγκα), μετρώντας 3 γκολ και 10 ασίστ.

Όσο για το κόστος της μεταγραφής, η Καϊζερσλάουτερν θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, την ώρα που σουηδικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά και στον 25χρονο Σουηδό εξτρέμ Τζίμι Ντουρμάζ ο οποίος αγωνίζεται στη Γκεντσλεμπιρλίγκι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


Στα ερυθρόλευκα ο Φορτούνης (video)
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Φορτούνη».

Στις πρώτες του δηλώσεις είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι σε μία μεγάλη ομάδα. Ήμουν και μικρός εδώ και θέλω να δικαιώσω μέσα στο γήπεδο τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν και με έφεραν εδώ», τόνισε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει με την ομάδα για τη νέα σεζόν:

«Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα το καλύτερο, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Με την ομάδα μας να έχει ξεκινήσει ήδη το ταξίδι της για τις ΗΠΑ και τον Καναδά ενόψει του International Champions Cup, ο Φορτούνης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σημασία της συμμετοχής σε ένα τόσο σπουδαίο τουρνουά: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό να βρίσκεται εκεί όπου βρίσκονται μεγάλες ομάδες. Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε τα φιλικά προετοιμασίας για να δει ο προπονητής τους καινούργιους παίκτες κι αυτό είναι πολύ καλό».

Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας μας: «Τους οπαδούς μας θέλω να τους δικαιώσω μέσα στο γήπεδο για την αγάπη που μου δείχνουν. Θέλω να έρχονται συνέχεια στο γήπεδο για να είναι γεμάτο το Καραϊσκάκη».

Το who is who του Φορτούνη


Στα ερυθρόλευκα ο Φορτούνης (video)
Ο Κώστας Φορτούνης γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου του 1992 στα Τρίκαλα και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του συλλόγου μας. Στα 16 του εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας της γενέτειράς του, Α.Ο. Τρικάλων και δύο χρόνια αργότερα μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης.

Το 2011 μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Καϊζερσλάουτερν, την οποία πλέον αφήνει για να ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Υπερασπίστηκε τη φανέλα με το εθνόσημο, τόσο στην κατηγορία Κ19, όσο και στην Κ21, ενώ είναι και 12 φορές διεθνής με την Εθνική Ανδρών.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.