Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Μπάγερν Μονάχου ρώτησε για Βλάχοβιτς

Η Μπάγερν Μονάχου ρώτησε για Βλάχοβιτς

Συντάκτης: Τάσος Αγραπίδης
Τάσος Αγραπίδης
4/10/2025 09:35
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς κέρδισε το βραβείο MVP του Σεπτεμβρίου στην ψηφοφορία του «Juventus.com» και το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Σέρβου τη σεζόν 2024-25 με τη φανέλα της «μεγάλης κυρίας» δεν άφησε ασυγκίνητους τους ανθρώπους της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Σέρβος επιθετικός, ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του τον Σεπτέμβριο (αφού είχε ήδη καθοριστική επίδραση στα τέλη Αυγούστου, με το εκτός έδρας γκολ του εναντίον της Τζένοα). Ο Βλάχοβιτς επίσης ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την ανατροπή εναντίον της Μπορούσια Ντόρτμουντ (τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ) στον οποίο μπήκε από τον πάγκο για να σκοράρει δύο γκολ και να δώσει μια ασίστ της τελευταίας στιγμής στον Κέλι.

Ενδιαφέρον από τις δύο ομάδες του Μιλάνου και την Μπάγερν Μονάχου

Με ένα τόσο δυνατό ξεκίνημα στη σεζόν, ο Βλάχοβιτς έχει αρχίσει να δημιουργεί ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με το «calciomercato», η τελευταία ομάδα που ρώτησε για τον Σέρβο επιθετικό ήταν η Μπάγερν Μονάχου, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση για τον Σέρβο επιθετικό. Η Ίντερ και η Μίλαν είναι επίσης στο παιχνίδι σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Αν ο επιθετικός της Γιουβέντους έχει αντίστοιχη συνέχεια τότε σίγουρα οι μνηστήρες θα αυξηθούν και με το μέλλον του Βλάχοβιτς να είναι αβέβαιο στο Τορίνο έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πού τελικά θα καταλήξει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.