Παναθηναϊκός: Ξανά ατομικό ο Ντέσερς, ερωτηματικό για Ατρόμητο
Ο Σίριλ Ντέσερς δεν προπονήθηκε στη σημερινή (3/10) προπόνηση και αυτόματα είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Εκτός και ο Πελίστρι.Εκτός προπονήσεων έμεινε ξανά ο Σίριλ Ντέσερς. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού δε συμμετείχε ούτε στο σημερινό (3/10) πρόγραμμα της ομάδας κι ως εκ τούτου είναι αμφίβολος για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο (05/10) στην Λεωφόρο.
Εκτός προπόνησης ήταν και ο Φακούντο Πελίστρι. Και οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν θεραπεία και ατομικό.
Στο σημερινό πρόγραμμα, όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του χθεσινού αγώνα έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με άσκηση κυκλοφορίας μπάλας, άσκηση πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον αγώνα κεκλεισμένων των θυρών μετά την τιμωρία της ΔΕΑΒ, με τον άσο να προσφέρεται στο 1.48 στις στοιχηματικές πλατφόρμες.
* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές
*21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ