Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισοπαλία για Ολυμπιακό, ξεχώρισε ο Κασάμι

Ισοπαλία για Ολυμπιακό, ξεχώρισε ο Κασάμι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2014 21:25
Με τον Κασάμι να αφήνει καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του, ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου, με τον Αυλωνίτη να ανοίγει το σκορ στο 41’ για τους «ερυθρόλευκους» και τους Ουκρανούς να ισοφαρίζουν στο 55’ με τον Μποκανί.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου, με τον Κασάμι να ξεχωρίζει στο ντεμπούτο του, σε ένα παιχνίδι όπου ο Μίτσελ προχώρησε σε αρκετές δοκιμές προσώπων.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν φάσεις στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με την πιο έτοιμη Ντιναμό, η οποία είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια της και είχε μεγάλες ευκαιρίες με τους Μπελχαντά (24’) και Γιαρμολένκο (35’) για να ανοίξει το σκορ.

Ωστόσο το γκολ ήρθε από τον Ολυμπιακό, καθώς μετά από εκτέλεση φάουλ του Κασάμι, ο οποίος ξεχώριζε με την πρόθεση του να αναλάβει πρωτοβουλίες, ο Αυλωνίτης με προβολή, «έγραψε» το 1-0 στο 41’.

Στην επανάληψη, η Ντιναμό συνέχιζε να απειλεί, έχοντας δοκάρι στο 53’ με τον Καλίντβιντσεφ και στο 55’ ο Μποκανί ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ολυμπιακός είχε καλή ευκαιρία για να πάρει ξανά προβάδισμα στο 65’, με τον Παπάζογλου να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Έπεσε ο ρυθμός στα υπόλοιπα λεπτά, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε, καθώς με εξαίρεση ένα σουτ του Μποκανί στο 77’ (απόκρουσε ο Χουτεσιώτης), δεν σημειώθηκε άλλη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Παπαδόπουλος, Αυλωνίτης, Λυκογιάννης, Σιόβας, Κασάμι, Φουστέρ, Ντοσεβί, Βέργος, Διαμαντάκος.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Χουτεσιώτης, Σαβιόλα, Γκαζαριάν, Αμπιντάλ, Βούρος, Σαλίνο, Παπάζογλου, Κολοβός, Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Μπονγκ.

Ντιναμό Κιέβου: Σοφκόφσκι, Σίλβα, Ντράγκοβιτς, Βίντα, Μακαρένκο, Μπέζους, Ρουμπάλκα, Τσουρίκοφ, Μπελχαντά, Γιαρμολένκο, Μποκανί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.