Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια «ανάσα» από Ροντρίγκες η Ρεάλ!

Μια «ανάσα» από Ροντρίγκες η Ρεάλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2014 16:37
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς όπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα, ο Κολομβιανός άσος έχει έρθει σε συμφωνία με τη «βασίλισσα» για πενταετές συμβόλαιο και το μόνο που μένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τη Μονακό.

Μετά την μεταγραφή του Κρόος, η Ρεάλ βρίσκεται μια «ανάσα» από ακόμα μια σπουδαία προσθήκη, καθώς όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Χάμες Ροντρίγκες, πρώτου σκόρερ του Μουντιάλ της Βραζιλίας με 6 γκολ.

Ο 23χρονος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός φέρεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ρεάλ για πενταετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 7,5 με 8 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Όσον αφορά το ποσό της μεταγραφής, αυτό αναμένεται να φτάσει τα 85 εκατ. ευρώ, αν και η «AS» αναφέρει πως η συμφωνία μπορεί να κλείσει στα 70 εκατ. ευρώ συν έναν ποδοσφαιριστή ως έμψυχο αντάλλαγμα (το δημοσίευμα αναφέρει πως η Μονακό ζήτησε αρχικά τον Πέπε και ύστερα τον Κοεντράο, ωστόσο έλαβε αρνητική απάντηση).

Παράλληλα, η Ρεάλ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κέιλορ Νάβας, που έλαμψε με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η μεταγραφή του από τη Λεβάντε

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.