Παναθηναϊκός: Κακά μαντάτα με Ντραγκόφσκι
Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.Χωρίς τις υπηρεσίες του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι θα πορευτεί το επόμενο διάστημα ο Παναθηναϊκός. Ο Πολωνός γκολκίπερ έχασε το χθεσινό (28/9) αγώνα με τον Παναιτωλικό λόγω προβλήματος στο γόνατο αλλά όπως διαπιστώθηκε θα χρειαστεί μεγαλύτερο διάστημα για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.
Συγκεκριμένα, υπολογίζεται ότι ο 28χρονος δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στον αγώνα της Πέμπτης με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς (2/10) για την 2η αγωνιστική της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ ούτε για τον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με τον Ατρόμητο.
Ως εκ τούτου η επιστροφή του υπολογίζεται μετά από το διάλειμμα των εθνικών ομάδων και στον αγώνα με τον Άρη (19/10-19:30) στο «Κλ. Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.