Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Καπίνο η Μάιντς

Ανακοίνωσε Καπίνο η Μάιντς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2014 18:48
Παίκτης της Μάιντς είναι και επίσημα ο Στέφανος Καπίνο ο οποίος βρέθηκε στη Γερμανία και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη γερμανική ομάδα.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στη Μάιντς, με τον 20χρονο γκολκίπερ να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο και να ανακοινώνεται από τη γερμανική ομάδα.

Η μεταγραφή θεωρούταν δεδομένη, ενώ οι «πράσινοι» φέρεται ότι θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 2,3 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μάιντς:

«Γεια σας, ονομάζομαι Στέφανος Καπίνο, είμαι 20 ετών, τερματοφύλακας από τον Παναθηναϊκό. Μόλις υπέγραψα στη Μάιντς και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν βλέπω την ώρα να παίξω το πρώτο μου ματς με την ομάδα και να συναντήσω τους νέους μου συμπαίκτες, τους προπονητές μου και να μάθω τα πάντα εδώ στη Γερμανία. Δεν μπορώ να περιμένω για να αγωνιστώ στην Μπουντεσλίγκα».

Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα της Μπάρνσλεϊ, Λουκ Στιλ για να καλύψει το κενό στο ρόστερ μετά την αποχώρηση του Καπίνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.