Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλέγκρι: «Να γίνουμε μεγάλη δύναμη στην Ευρώπη»

Αλέγκρι: «Να γίνουμε μεγάλη δύναμη στην Ευρώπη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2014 18:32
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Γιουβέντους, με τον Ιταλό προπονητή να υπογράφει διετές συμβόλαιο και να παρουσιάζεται από τη διοίκηση. «Να γίνουμε μια από τις 8 μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης» δήλωσε.

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να αντικαθιστά τον Αντόνιο Κόντε, μετά την ξαφνική παραίτηση του δεύτερου από τον πάγκο της Γιουβέντους, με τον Ιταλό τεχνικό να υπογράφει διετές συμβόλαιο και να ανακοινώνεται.

Μάλιστα ο πρώην προπονητής της Μίλαν παρουσιάστηκε την Τετάρτη από τον εκτελεστικό διευθυντή Μπέπε Μαρότα και δήλωσε έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του:

«Ξέρω πόσο σημαντικό είναι να είσαι προπονητής σε αυτή την ομάδα. Καταλαβαίνω τον σκεπτικισμό των οπαδών, αφού είδαν την ομάδα να αλλάζει προπονητή σε λιγότερο από 24 ώρες, ενώ ο Κόντε αντιπροσώπευε περισσότερα από έναν προπονητή. Αντιπροσώπευε όλη τη Γιουβέντους.

Είμαι πάντως έτοιμος να συνεχίσω όλα όσα πέτυχε η Γιουβέντους την τελευταία τριετία. Θα δουλέψω με τους παίκτες και θα προσπαθήσω να κάνω ακόμα πιο δυνατή την ομάδα, η ποία παραμένει το φαβορί στην Ιταλία. Πρέπει να γίνουμε μια από τις 8 μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης
» δήλωσε ο Αλέγκρι, ο οποίος αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Πίρλο:

«Έχω εξαιρετική σχέση μαζί του. Είναι ένας υψηλού επιπέδου παίκτης, έχει κάνει μερικές αξέχαστες σεζόν. Είμαι τυχερός που θα δουλέψω πάλι μαζί του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.