Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πλησιάζει σε Μπεσίκτας ο Ντέμπα Μπα

Πλησιάζει σε Μπεσίκτας ο Ντέμπα Μπα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2014 02:33
Κοντά στην απόκτηση του Ντέμπα Μπα είναι η Μπεσίκτας, η οποία βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για την αγορά του παίκτη, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας.

Μετά την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα από την Τσέλσι, ο Ντέμπα Μπα αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ των «μπλε», καθώς όπως όλα δείχνουν ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του είναι η Μπεσίκτας, η οποία βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Τσέλσι, με τον πρόεδρο της τουρκικής ομάδας, Φικρέτ Ορμάν να δηλώνει πως οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό στάδιο και πρόσθεσε πως θα μιλήσει στα Μέσα όταν ολοκληρωθεί η συμφωνία:

«Ο Ντέμπα Μπα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και βρισκόμαστε εδώ και αρκετό καιρό σε συζητήσεις με την Τσέλσι για να τον φέρουμε στην Κωνσταντινούπολη. Η Τσέλσι ζήτησε αρχικά το ποσό των 12,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο διαπραγματευτήκαμε μια τιμή με την οποία είμαστε χαρούμενοι. Θα μιλήσουμε στα Μέσα όταν θα υπάρξει οριστική συμφωνία», δήλωσε ο Ορμάν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.