Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Κόντε από τη Γιουβέντους!

Τέλος ο Κόντε από τη Γιουβέντους!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2014 22:15
Και ξαφνικά η Γιουβέντους βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Αντόνιο Κόντε επέλεξε να λύσει τη συνεργασία του με τη «Γηραιά Κυρία», παρότι οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν ανακοινώσει πως ο 44χρονος θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας. Σενάρια ότι θα αναλάβει την Εθνική Ιταλίας!

Παρελθόν από τον πάγκο της Γιουβέντους αποτελεί ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος δεν συμφώνησε στην ανανέωση του συμβολαίου του και επέλεξε να λύσει τη συνεργασία του με τη ομάδα.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα, ο 44χρονος που οδήγησε την Γιουβέντους σε τρία σερί πρωταθλήματα, φέρεται ότι είναι δυσαρεστημένος για τις αποτυχίες της «Γηραιάς Κυρίας» να αποκτήσει τους Αλέξις Σάντσες και Χουάν Γκιγιέρμο Κουαντράδο, ενώ παράλληλα παρουσιάζεται απογοητευμένος για το γεγονός ότι η ομάδα έχει διάθεση να πουλήσει έναν εκ των Αρτούρο Βιντάλ και Πολ Πογκμπά.

Ωστόσο υπάρχει και το σενάριο ο Κόντε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ιταλίας, αντικαθιστώντας τον Τσέζαρε Πραντέλι. Μάλιστα ο ίδιος σε ερώτηση για το αν θα βρεθεί στον πάγκο των «ατζούρι», δεν διέψευσε αλλά ούτε επιβεβαίωσε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο:

«Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι μόνο το παρόν και την απόφαση που πήρα. Έχω αποφασίσει πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με τη Γιουβέντους. Έχω ωριμάσει με τον χρόνο και τα αισθήματά μου με οδήγησαν στη σωστή επιλογή. Ίσως ήταν πιο δύσκολο να συνεχίσω νικηφόρα με τη Γιουβέντους. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όσα μου δώσατε ως παίκτη και ως προπονητή»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.