Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα φιλική ήττα για ΠΑΟΚ

Νέα φιλική ήττα για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2014 21:59
Νέα φιλική ήττα, αυτή τη φορά από την ουκρανική Ντνίπρο γνώρισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ηττήθηκε με 1-0 από την σαφώς πιο έτοιμη αντίπαλο του, η οποία σε δύο εβδομάδες θα δώσει παιχνίδια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ντεμπούτο ο Ρατς.

Μετά το φιλικό με την Σταντάρ, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από την ουκρανική Ντρίπρο χάρη σε πέναλτι του Ζελέζνιοφ (69’), με τον «δικέφαλο του Βορρά» να μην καταφέρνει να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες στην αναμέτρηση, όντας κατώτερος από τον αντίπαλο του, ο οποίος ήταν σαφώς πιο έτοιμος καθώς τέλη Ιουλίου θα δώσει παιχνίδι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ουκρανική ομάδα ξεκίνησε δυνατά, απειλώντας μόλις στο 1ο λεπτό με τον Κονοπλιάνκα, ωστόσο την τελευταία στιγμή ο Μελίσσας κατάφερε να διώξει. Η Ντρίπρο είχε τον πρώτο λόγο και στο 22’ απειλήσει ξανά, με τον Κίτσιου να διώχνει στην γραμμή τη κεφαλιά του κεφαλιά του Ζοζούλια, ενώ στο 38’ είχε και δοκάρι μετά από διώξιμο του Παναγιωτούδη.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στις αρχές της επανάληψης η Ντίπρο απείλησε ξανά με δυνατό σουτ του Μάτος που απόκρουσε ο Γιακουμής.

Τελικώς το γκολ για την Ντρίπρο ήρθε στο 69’, όταν ο Κάλινιτς κέρδισε πέναλτι, και ο Ζελέζνιοφ δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0 για την ουκρανική ομάδα. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του, πίεσε τους Ουκρανούς αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (α' ημίχρονο): Μελίσσας, Κίτσιου, Ρατς, Κατσικάς, Κιόσε, Παναγιωτούδης, Γκολάσα, Σαββίδης, Β. Παπαδόπουλος, Μάρτενς, Πόζογλου

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (β' ημίχρονο): Γιακουμής, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, Σκόνδρας, Μαντούρο, Πολύζος, Τζανδάρης, Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης, Κάτσε

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.