Πανσερραϊκός: Πάει για Καρέλη
Ένας πολύ έμπειρος επιθετικός, ο Νίκος Καρέλης, αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Πανσερραϊκού.Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει συμφωνία και απομένει η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών.
Ο 33χρονος επιθετικός δεν θα παραμείνει εν τέλει στην Ινδία, επομένως η επιστροφή του στην Ελλάδα και τη Stoiximan Super League φαντάζει πολύ πιθανή.
Γεννηθείς στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Καρέλης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εργοτέλη (2007-2012) και στη συνέχεια έπαιξε στη Ρωσία με τη φανέλα της Άμκαρ (2012-13).
Ακολούθησε ο Παναθηναϊκός (2013-2016), με τον οποίο κατέκτησε ένα Κύπελλο το 2014, προτού μεταπηδήσει σε Γκενκ (2016-2019) και ΠΑΟΚ (ως δανεικός το 2019).
Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης πανηγύρισε το ιστορικό νταμπλ του 2019, ενώ στη συνέχεια έπαιξε κατά σειρά σε Μπρέντφορντ, Ντεν Χάαχ και Παναιτωλικό.
Πέρυσι αγωνίστηκε στη Μουμπάι, καταγράφοντας 22 συμμετοχές, 11 γκολ και 3 ασίστ, ωστόσο δεν κατάφερε να συνεχίσει την καριέρα του επί ινδικού εδάφους.
Με τον Παναθηναϊκό έχει δώσει τα περισσότερα ματς στην καριέρα του (113 με 36 γκολ και 17 ασίστ), ενώ στον Παναιτωλικό είχε 103 παιχνίδια, 27 γκολ και 4 ασίστ.
Στον ΠΑΟΚ, αντίθετα, μέτρησε μόλις 10 παιχνίδια (3 γκολ) και 477 αγωνιστικά λεπτά στο χορτάρι, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πανηγυρίσει το νταμπλ.
Παράλληλα, ο Καρέλης έχει χριστεί 19 φορές διεθνής με την Ανδρών (3 γκολ), αρχής γενομένης από τις 10 Νοεμβρίου 2014 και το ματς με τη Φινλανδία, όπου μάλιστα βρήκε δίχτυα.
Το τελευταίο του παιχνίδι με την Εθνική έγινε στις 18 Νοεμβρίου 2018 και ήταν κόντρα στην Εσθονία για το UEFA Nations League, ενώ σημειώνεται ότι είχαν προηγηθεί οι παρουσίες του σε U17, U19 και U21.