«Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τη Μαρσέιγ για τον Ουναΐ»
Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Αζεντίν Ουναΐ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Γαλλία.Συγκεκριμένα το «Jama-Info» με ανάρτηση του στο «Χ» τονίζει ότι οι «πράσινοι» προσφέρουν στη Μαρσέιγ 8 εκατ. ευρώ συν άλλα 2 εκατ. ευρώ σε μπόνους κάτι που έχει ικανοποιήσει πλέον τους Φωκαείς. Μάλιστα επισημαίνουν ότι και ο ίδιος ο παίκτης έχει δώσει τη συγκατάθεση του για τη μεταγραφή η οποία και αναμένεται να ολοκληρωθεί.
Η Μαρσέιγ από την αρχή του καλοκαιριού αξίωνε 12 εκατ. ευρώ για τον Μαροκινό μέσο, όμως δεν έλαβε τις προσφορές που θα ήθελε ενώ και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο.
Ο Παναθηναϊκός περίμενε και περιμένει τις εξελίξεις και μένει να δούμε κατά πόσο έχει βάση το ρεπορτάζ των Γάλλων.
🚨Accord OM - Panathinaïkós pour Ounahi !
— Jama-Info (@JamaInfoFR) August 12, 2025
D’après nos dernières informations, accord aujourd’hui entre le #Panathinaïkós et #OM pour le milieu de terrain Azzedine #Ounahi 🇲🇦(25ans) .
Transfert d’environ 8M + 2M bonus . Le joueur à donner son accord. #MercatOM pic.twitter.com/FYIUsRjEk0