Συνεχίζει στην Β’ Ισπανίας ο Όρτα
Στην Β’ Ισπανίας για λογαριασμό της Αλμερίας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Άντρε Όρτα, με τον πρώην χαφ του Ολυμπιακού να παραχωρείται δανεικός στην ισπανική ομάδα.Την απόκτηση του Άντρε Όρτα με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα ανακοίνωσε η Αλμερία, η οποία εξασφάλισε και οψιόν αγοράς εν όψει της νέας σεζόν.
Ο Πορτογάλος χαφ, που πέρσι ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τους Πορτογάλους, δεν υπολογίζονταν στην Μπράγκα και εν τέλει θα συνεχίσει την καριέρα του στην Β’ Ισπανίας. Αξιοσημείωτο πως τις προηγούμενες ημέρες πορτογαλικά δημοσιεύματα ισχυρίζονταν ότι ο Ολυμπιακός δεν είχε εγκαταλείψει την προσπάθεια να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, ενώ για τον παίκτη ενδιαφέρονταν και η τουρκική Σαμσνουνσπόρ.
🤩 ¡André Horta es rojiblanco! 🔴⚪
— UD Almería (@U_D_Almeria) July 22, 2025
🤝 La UD Almería ha llegado a un acuerdo con @SCBragaOficial para la cesión con opción de compra del centrocampista portugués para la temporada 2025/26
¡Bienvenido, André! ❤️🤍#AndréHortaRojiblanco pic.twitter.com/wQfHYPCdpw