Ώρα μεταλλίου για τις Εθνικές πόλο στο Παγκόσμιο - Οι αντίπαλοι, ημέρες και οι ώρες των ημιτελικών για γυναίκες και άνδρες
Μεγάλες στιγμές ζουν και χαρίζουν οι Εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου στη Σιγκαπούρη.Η Εθνική γυναικών προκρίθηκε χθες (19/7) στα ημιτελικά, μετά από ένα απίστευτο «buzzer beater» της Μυριοκεφαλιτάκη στο 8-7 επί της Αυστραλίας, που είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στους περασμένου Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Συνεπώς θα αντιμετωπίσει την αύριο (21/7) στις 12:35 το μεσημέρι την ομάδα των ΗΠΑ με έπαθλο ένα εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
Αντίστοιχα και η Εθνική των ανδρών υπέταξε σήμερα την Ιταλία με 17-11 και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά, όπου την Τρίτη (22/7) στις 12:35 θα βρει απέναντί της την Ισπανία, από την οποία είχε ηττηθεί τον περασμένο Απρίλιο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.