Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Θρύλικός» Μέσι ξεπέρασε τον Ρονάλντο και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου εξαιρουμένων των πέναλτι

«Θρύλικός» Μέσι ξεπέρασε τον Ρονάλντο και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου εξαιρουμένων των πέναλτι

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
20/7/2025 11:30
Iστορία για άλλη μία φορά έγραψε ο Λιονέλ Μέσι τα ξημερώματα της Κυριακής (20/7) καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου χωρίς να συνυπολογίζονται τα πέναλτι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε και δύο ασίστ στο εμφατικό 5-1 της ομάδας του επί της Ρέντ Μπουλ για το MLS κι έτσι έφτασε τα 764 γκολ στην καριέρα του, ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 763.

Ο οκτώ φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας μάλιστα το πέτυχε αυτό στα 39του χρόνια κι έχοντας αγωνιστεί σε 167 ματς λιγότερα από τον CR7, ενώ αν συνυπολογιστούν και τα πέναλτι ο Λίο έχει πετύχει 864 γκολ σε 1114 ματς!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.