Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέιλορ: «Στον ΠΑΟΚ μου έδειξαν πως με πιστεύουν»

Τέιλορ: «Στον ΠΑΟΚ μου έδειξαν πως με πιστεύουν»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/7/2025 15:29
Ο Γκρεγκ Τέιλορ παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο Σκωτσέζος μπακ που χθες (1/7) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς τόνισε πως έπαιξε ρόλο στην επιλογή του το γεγονός πως ένιωσε ότι η ομάδα πιστεύει πολύ σε αυτόν και έθεσε ως στόχο στα 100 χρόνια του κλαμπ, να είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στην Ευρώπη.

Όσα δήλωσε στο PAOK TV:

Τα συναισθήματά του για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ:«Προφανώς είναι ένα νέο κεφάλαιο για εμένα και την οικογένειά μου, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για το τι τον έκανε να αποφασίσει να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Η αγάπη που μου έδειξε ο σύλλογος. Οι διευθυντές, ο Παντελής, ο προπονητής έδειξαν πως πιστεύουν σε εμένα, πιστεύουν πως μπορώ να ενταχθώ στο πρότζεκτ σε μία σημαντική χρονιά για το κλαμπ, στα 100 χρόνια ζωής του και με έκαναν να θέλω να έρθω εδώ».

Για τους στόχους του: «Είναι προφανές, θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, να κερδίσουμε τον τίτλο και να πετύχουμε και στην Ευρώπη. Αυτοί είναι οι στόχοι μας».

Για το τι τον εντυπωσίασε περισσότερο: «Οι φίλαθλοι είναι πολύ παθιασμένοι. Μου εξήγησες τι συνέβη τη μέρα που κερδίσαμε το πρωτάθλημα το 2024. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και να νιώσω το πάθος της εξέδρας».

Για το αν μίλησε με κάποιον πριν πάρει την τελική του απόφαση: «Προφανώς με τον Κένι, ο οποίος υπέγραψε και αυτός εδώ φέτος, αγωνιστήκαμε μαζί στη Σέλτικ. Είναι πολύ καλό που θα έχω ένα γνώριμο πρόσωπο στα αποδυτήρια, ανυπομονώ όμως να γνωρίσω και τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου».

Το μήνυμά του στον κόσμο του ΠΑΟΚ:«Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και τα μηνύματά σας. Ανυπομονώ να σας δω από κοντά στο πρώτο παιχνίδι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.