Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Κοντά στην πώληση του Τσινουντάλι - Πιέσεις από Στουτγκάρδη και Σεβίλλη για Κωνσταντέλια

ΠΑΟΚ: Κοντά στην πώληση του Τσινουντάλι - Πιέσεις από Στουτγκάρδη και Σεβίλλη για Κωνσταντέλια

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/6/2025 19:34
Την ώρα που ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην παραχώρηση του Ταρίκ Τισουντάλι, φαίνεται πως πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και αναμένονται εξελίξεις.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» πέρα από τις κινήσεις ενίσχυσης που αναμένεται να πραγματοποιήσει, είναι και σε διαδικασία ανανέωσης του ρόστερ, με τον Σβαμπ νωρίτερα σήμερα (16/6) να γίνεται γνωστό πως αποτελεί παρελθόν, ενώ γίνεται προσπάθεια πώλησης του Τισουντάλι που αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι αλλά δεν... έπιασε.

Ο Μαροκινός επιθετικός από τον Ιανουάριο και μετά είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Αλ Κχορ του Ντουμπάι, με την οποία σημείωσε έξι γκολ και «μοίρασε» τέσσερις ασίστ σε 12 εμφανίσεις, συνεπώς έπεισε τους ανθρώπους της να κινηθούν για την αγορά του, με τον ΠΑΟΚ να αξιώνει σχεδόν 1,7 εκατ. ευρώ για να πει το «ναι» και τις επαφές να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Σε επαφές όμως, σύμφωνα με τη γερμανική «Bild» είναι και η Στουργκάρδη με τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, που χαρακτηρίζει «Έλληνα Μέσι»!

«Η Στουτγκάρδη προετοιμάζεται για τη ζωή μετά τον Ενζό Μιγιό. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός μπορεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι αντί του ποσού των 20 εκατομμυρίων ευρώ, λόγω της ρήτρας αποδέσμευσης, και η γερμανική ομάδα... τρέχει ήδη για να βρει τον αντικαταστάτη του Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Γιάννης Κωνσταντέλιας (22 ετών) του ΠΑΟΚ, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ήδη αποκαλείται... Έλληνας Μέσι», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σχετικό ρεπορτάζ.

Ο άσος του ΠΑΟΚ έχει τραβήξει εξάλλου τα βλέμματα πάρα πολλών κλαμπ και «παίζει» για τη Γαλατασαράι, ενώ νωρίτερα είχε απορρίψει την προοπτική της Ρωσίας και της Ζενίτ.

Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα «Estadio Deportivo» ο 22χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται και στο στόχαστρο της Σεβίλλης και τονίζεται πως η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα τον πάγκο, αλλά και τον Αντόνιο Κορδόν (αμφότεροι με θητεία στην Ελλάδα), μπορούν να αποτελέσουν «κλειδί» ώστε ο παίκτης να πει το «ναι», αν και μένει να φανούν και οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ σε ένα τέτοιο σενάριο, αφού δεν υπάρχει ακόμα κάτι επίσημο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.