Ανατροπή στην GBL: Συνεχίζονται κανονικά οι τελικοί του πρωταθλήματος μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
«Λευκός καπνός» βγήκε από τις συναντήσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους.Το μεσημέρι της Τετάρτης (4/6) ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο Υπουργείο και σε περίπου 75 λεπτά συμφώνησε ότι εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων που απομένουν.
Ακολούθησαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός οι οποίοι έμειναν για περισσότερη ώρα στο γραφείο του Υπουργού. Τελικά συμφώνησαν κι εκείνοι να συνεχιστούν οι τελικοί.
Μάλιστα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα εκδοθεί κοινή επίσημη ανακοίνωση στις ιστοσελίδες των «αιωνίων».
Ο τρίτος αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (6/6, 21.00) στο ΟΑΚΑ, με τον τέταρτο την προσεχή Κυριακή (8/6, 21.00) στο ΣΕΦ.
Αν χρειαστεί και πέμπτος αγώνας για την ανάδειξη του πρωταθλητή της GBL, τότε θα οριστεί και ο πέμπτος τελικός είτε την Τρίτη (10/6), είτε την Τετάρτη (11/6) στο ΟΑΚΑ.
Τι έχετε να χωρίσετε ρε σουργελα;