Παναθηναϊκός: Προσπαθεί για το 100% του Βαγιαννίδη από την Ίντερ
Ο Παναθηναϊκός θέλει να αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του Γιώργου Βαγιαννίδη από την Ίντερ και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ.Ο λόγος που οι «πράσινοι» επιδιώκουν κάτι τέτοιο, είναι το γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες για την απόκτησή του.
Στοχεύουν λοιπόν να καρπωθούν ολόκληρο το ποσό από ενδεχόμενη πώλησή του, καθώς οι «σειρήνες» από το εξωτερικό έχουν γίνει πλέον πολύ έντονες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο «τριφύλλι» ακολούθησαν την ίδια τακτική και το περσινό καλοκαίρι, καθώς απέκτησαν το 100% των δικαιωμάτων του Φώτη Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό.
Αμφότεροι οι Έλληνες διεθνείς έχουν κεντρίσει λοιπόν το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να αποχωρήσουν, εφόσον ο Παναθηναϊκός ικανοποιηθεί οικονομικά από τις προτάσεις που θα γίνουν.