Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαραντόνα: «Ο Μέσι δεν άξιζε τη Χρυσή Μπάλα»

Μαραντόνα: «Ο Μέσι δεν άξιζε τη Χρυσή Μπάλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/7/2014 16:06
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι δεν άξιζε το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», το οποίο χαρακτήρισε προϊόν μάρκετινγκ. «Η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια» δήλωσε για τον χαμένο τελικό.

Απογοητευμένος από την ήττα της Αργεντινής στον τελικό με την Γερμανία εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος τόνισε πως ο Μέσι δεν άξιζε το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» του Μουντιάλ:

«Στον Μέσι θα χάριζα και τον ουρανό αλλά είναι άδικο να τον βραβεύουμε για κάτι που δεν άξιζε. Είναι ένα βραβείο προϊόν μάρκετινγκ και μου φαίνεται πως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» δήλωσε ο Μαραντόνα, ο οποίος κατηγόρησε τον Σαμπέγια για την αλλαγή του Λαβέτσι με τον Αγκουέρο στο ημίχρονο:

«Δεν κατάλαβα ποτέ την αλλαγή του Λαβέτσι, ο οποίος έπαιζε εξαιρετικά. Ο Αγκουέρο δεν είχε την ίδια εμφάνιση, δεν ήταν σε φόρμα και σίγουρα δεν ήταν το τουρνουά του…».

Όσο για την ήττα στον τελικό, ο Μαραντόνα δήλωσε: «Λυπάμαι πολύ για τη χώρα μου. Η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια από αυτή την ήττα Το γκολ του Γκέτσε μας πόνεσε, αλλά φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι. Πιστεύω ότι η Αργεντινή άξιζε τα πέναλτι. Η Γερμανία εκμεταλλεύτηκε μία απροσεξία μας στην άμυνα αλλά καμία στιγμή δεν ήταν ανώτερη από εμάς» δήλωσε μεταξύ άλλων ο «Πίμπε Ντ' Όρο», ο οποίος έκανε αναφορά και για την τραγική εμφάνιση της Βραζιλίας στον ημιτελικό:

«Εμείς κατεβήκαμε στον τελικό έχοντας παίξει πέναλτι και αυτοί προέρχονταν από καρναβάλι... Εμείς χάσαμε τον τελικό δεχόμενοι ένα γκολ ενώ αυτοί αντίθετα δεν θα μπορέσουν να σβήσουν ποτέ τα επτά γκολ που δέχτηκαν»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.