Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βραζιλία τέλος για Ζούλιο Σέζαρ και Φρέντ

Βραζιλία τέλος για Ζούλιο Σέζαρ και Φρέντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2014 20:28
Την απόφαση να πουν αντίο στην Εθνική Βραζιλίας ανακοίνωσαν οι Ζούλιο Σέζαρ και Φρεντ μετά την απογοητευτική πορεία της «σελεσάο» στο Μουντιάλ.

Τέλος η Εθνική Βραζιλίας για τους Ζούλιο Σέζαρ και Φρεντ, καθώς οι δύο διεθνείς γνωστοποίησαν την απόφαση τους να αποχωρήσουν από τη «σελεσάο» μία ημέρα μετά την ήττα της ομάδας από την Ολλανδία (3-0) στον μικρό τελικό του Μουντιάλ.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο 34χρονος γκολκίπερ έχει σημειώσει 87 συμμετοχές με την Βραζιλία, έχοντας κατακτήσει ένα Κόπα Αμέρικα (2004) και δύο Κύπελλα Συνομοσπονδιών (2003, 2013), με τον ίδιο να δηλώνει πως έφτασε η ώρα για άλλους τερματοφύλακες να πάρουν τη θέση του:

«Έχει φτάσει η ώρα για τους άλλους τερματοφύλακες που έρχονται από πίσω. Η Βραζιλία έχει επτά-οκτώ ονόματα με μεγάλες ικανότητες για την θέση και θα αφήσω τη φανέλα μου ήρεμος. Ίσως να μπορούσα να παίξω στο επόμενο Κόπα Αμέρικα, αλλά έχοντας ως πλάνο το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, κάτι τέτοιο θα ήταν εγωιστικό από μέρους μου», δήλωσε ο έμπειρος γκολκίπερ.

Από την πλευρά του, ο Φρεντ ο οποίος αποδοκιμάστηκε έντονα από τους συμπατριώτες του στο Μουντιάλ, ανακοίνωσε και αυτός την αποχώρηση του από την Εθνική, με την οποία σημείωσε 18 γκολ σε 39 αγώνες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.