Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Αγχώθηκε αλλά πέρασε η Τσέλσι

Γιουρόπα Λιγκ: Αγχώθηκε αλλά πέρασε η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/4/2013 21:16
Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Τσέλσι κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν, ωστόσο παρά την ήττα με 3-2 στη Μόσχα, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα στο Λονδίνο.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης παρατάχθηκαν με μείγμα βασικών-αναπληρωματικών και κατάφεραν να πετύχουν γκολ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Φερνάντο Τόρες, δείχνοντας πως η υπόθεση πρόκριση είχε τελειώσει.

Παρόλα αυτά η Ρουμπίν κατάφερε να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Μαρκάνο στο 51’, ύστερα από σέντρα του Ορμπάιθ, σε μια συνεργασία που θύμισε εικόνες από τον περσινό Ολυμπιακό! Μάλιστα ο πρώην άσος των «ερυθρόλευκων» σημάδεψε και το δοκάρι λίγα λεπτά αργότερα.

Η Τσέλσι κατάφερε να απαντήσει στο 55’ με τον Μόουσες ο οποίος με σουτ έκανε το 2-1 υπέρ των Λονδρέζων, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις όποιες ελπίδες της Ρώσικης ομάδας για την πρόκριση, καθώς αναζητούσε 4 γκολ στα εναπομείναντα λεπτά!

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω, με τον Καραντενίζ να ισοφαρίζει σε 2-2 στο 62’, ενώ ο Νάτσο με πέναλτι στο 75’ έδωσε το προβάδισμα στη Ρουμπίν, η οποία έψαχνε ακόμα δύο γκολ. Ωστόσο η Τσέλσι… σοβαρεύτηκε και κράτησε το υπέρ της προβάδισμα ως το τέλος, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους «4» του θεσμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.