Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Μπαρτσελόνα ο Σουάρες!

Στην Μπαρτσελόνα ο Σουάρες!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/7/2014 14:58
Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι και επίσημα ο Λουίς Σουάρες, καθώς οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ουρουγουανού άσου, ο οποίος αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο! Στα 94 εκατ. ευρώ (75 εκατ. λίρες) φέρεται ότι στοίχισε η μεταγραφή σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα.

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα φοράει για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Λουίς Σουάρες, καθώς οι Καταλανοί ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019!

Όπως αναφέρουν έγκυρα αγγλικά Μέσα όπως το «BBC», η μεταγραφή έκλεισε περίπου στα 94 εκατ. ευρώ (75 εκατ. λίρες), αν και κάποια άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως το ποσό της μεταγραφής στοίχησε λίγα εκατομμύρια λιγότερα στους Καταλανούς (περίπου 80 εκατ. ευρώ).

Ο 27χρονος επιθετικός προέρχεται από ονειρική σεζόν με 31 γκολ και 12 ασίστ σε 33 παιχνίδια πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να μοιραστεί το «Χρυσό Παπούτσι» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ωστόσο ο ίδιος θα αργήσει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του, καθώς έχει τιμωρηθεί από τη FIFA για τη… δαγκωνιά στον Κιελίνι και η Μπαρτσελόνα θα τον έχει στη διάθεση της από τις αρχές Νοεμβρίου


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.