Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Παίρνει Οριγκί η Λίβερπουλ, κοντά και σε Μάρκοβιτς»

«Παίρνει Οριγκί η Λίβερπουλ, κοντά και σε Μάρκοβιτς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/7/2014 00:43
Σε συμφωνία με τη Λιλ για την απόκτηση του Ντιβόκ Οριγκί ήρθε η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσίευμα του «BBC» το οποίο προσθέτει πως οι «κόκκινοι» βρίσκονται μια «ανάσα» και από την απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς από τη Μπενφίκα.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο μεταγραφών βρίσκεται η Λίβερπουλ η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες του «BBC» αναμένεται να αποκτήσει τους Ντιβόκ Οριγκί και Λάζαρ Μάρκοβιτς.

Όσον αφορά τον πρώτο, οι «κόκκινοι» φέρεται ότι τα βρήκαν σε όλα με τη Λιλ για τον 19χρονο επιθετικό ο οποίος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τη φανέλα του Βελγίου.

Ο διεθνής άσος σημείωσε 5 γκολ σε 30 συμμετοχές (12 ως βασικός) στο Σαμπιονά τη φετινή σεζόν, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 10 εκατ. λίρες (12,6 εκατ. ευρώ).

Παρόλα αυτά άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Λίβερπουλ σκέφτεται να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή και να τον αφήσει για ακόμα ένα χρόνο δανεικό στη Λιλ προκειμένου να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Κοντά σε Μάρκοβιτς


«Παίρνει Οριγκί η Λίβερπουλ, κοντά και σε Μάρκοβιτς»
Παράλληλα, η Λίβερπουλ φέρεται ότι βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Λάζαρ Μάρκοβιτς από τη Μπενφίκα και είναι έτοιμη να ξοδέψει το ποσό των 25 εκατ. λιρών (31,5 εκατ. ευρώ) για να τον φέρει στο «Άνφιλντ».

Ο 20χρονος Σέρβος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μπενφίκα, σημείωσε 5 γκολ σε 26 συμμετοχές (19 ως βασικός) στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας και σύμφωνα με το αγγλικό δημοσίευμα είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Μάλιστα το ποσό της μεταγραφής αναμένεται να φτάσει τα 25 εκατ. λίρες (31,5 εκατ. ευρώ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.