«Στο “κόλπο” για τον Αράο και η Ιντερνασιονάλ»
Ολοένα και πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Γουίλιαν Αράο.Το όνομα του Βραζιλιάνου χαφ, του οποίου το συμβόλαιο με τους «πράσινους» λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, έχει συνδεθεί τους τελευταίους μήνες με διάφορες ομάδες της πατρίδας του, όπως η Ατλέτικο Μινέιρο και η Σάντος, ενώ στο «κόλπο», σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα, έχει μπει και η Ιντερνασιονάλ.
Όπως μεταδίδει το «Vozes do Gigante», ο σύλλογος από το Πόρτο Αλέγκρε έχει κάνει μια πρώτη επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο για την ώρα, δεν υπάρχει βέβαια κάτι οριστικό, με τον 33χρονο άσο να «ζυγίζει» καλά τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του προτού αποφασίσει.
Πάντως, οι πιθανότητες ο ίδιος να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, μοιάζουν λίγες στην παρούσα φάση, και το πιθανότερο είναι ότι τα ματς που απομένουν με ΑΕΚ και Ολυμπιακό στα πλέι οφ, θα είναι τα τελευταία του με το «τριφύλλι».